Boerderijfeestje

Loei gezellig kinderfeestje!

In samenwerking met de Menmoerhoeve bieden we diverse kinderfeestjes aan op de boerderij. Samen actief buiten bezig zijn met een potje boerengolf, boerenbowling of gaan we de strijd aan met de zeskamp? Genieten van het buitenleven in Etten-Leur in een gezellige sfeer. Kinderboerderij en speeltuin zijn aanwezig op het terrein.

 

Ontdek de dieren van de boerderij.

Op het terrein van de Menmoerhoeve ontdekken de kinderen met de puzzeltocht welke dieren op de boerderij wonen, wat zij eten en hoe ze leven. Er zijn verschillende routes aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Bij ontvangst worden de kinderen ontvangen met wat drinken en een cupcake. Vervolgens wordt de speurtocht uitgelegd, hier bent u ongeveer 1,5 uur mee bezig. Vervolgens kunnen de kinderen nog spelen in de speeltuin en kinderboerderij om daarna samen frietjes te eten of pannenkoeken. Dit kan u kiezen bij reserveren van het kinderfeestje. Hiervoor betaald u 9,50 p.p.

  

Boerengolf kinderfeestje Etten-Leur

De kinderen kunnen samen in de wei tussen koeien boerengolven. In totaal worden er 10 holes gespeeld. Samen genieten van de het boeren leven in Etten-Leur. Wie heeft de meeste kracht en behendigheid en wordt de winnaar van de dag? Bij ontvangst worden de kinderen ontvangen met wat drinken en een cupcake. Vervolgens wordt de boerengolf uitgelegd, hier bent u ongeveer 1,5 uur mee bezig. Daarna kunnen de kinderen nog spelen in de speeltuin en kinderboerderij om daarna samen frietjes te eten of pannenkoeken. Dit kan u kiezen bij reserveren van het kinderfeestje. Hiervoor betaald u €11,50 p.p.

 

Zeskamp kinderfeestje Etten-Leur

Liever samen meerdere spellen spelen tegen elkaar. Dat kan ook, onder begeleiding van de ons spelen de kinderen 6 spellen tegen elkaar. Zoals het koemelken, klompenestafette en traktorbandenrace. De spellen worden uitgekozen en aangepast afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. Bij slecht weer kunnen de spellen binnen worden gespeeld.

De kinderen worden ontvangen met wat drinken en een cupcake. Vervolgens worden de kinderen meegenomen voor de spellen. hier bent u ongeveer 2 uur mee bezig. Daarna kunnen de kinderen nog spelen in de speeltuin en kinderboerderij om daarna samen frietjes te eten of pannenkoeken. Dit kan u kiezen bij reserveren van het kinderfeestje. Hiervoor betaald u €14,50.

 

De boerderijfeestjes worden verzorgd in samenwerking met de Menmoerhoeve. 

Hits: 8725